LED STRAATLAMP

LED STRAATLAMP

  • SUPER VOORDELIGE GROOTHANDELSVERPAKKING
  • SNELLE LEVERING UIT VOORRAAD
  • LEVERBAAR IN DE MODELLEN: 20-50W (INSTELBAAR) & 100W
  • EENVOUDIG CORRECT TE INSTALLEREN DOOR DE AANWEZIGE WATERPAS
  • BESCHIKT OVER EEN BREDE LICHTBUNDEL
  • WEINIG VUILOPHOPING DOOR GLADDE BEHUIZING
  • LED VERLICHTING VOOR OPENBARE WEGEN, PADEN EN (BEDRIJVEN)TERREINEN

Beschrijving

Voordelige straatlamp

Deze voordelige straatlamp van professionele kwaliteit beschikt over een IP66 beschermingsklasse en een hoog lichtrendement van 150 lm/W. Daarnaast is het armatuur leverbaar in de lichtkleur van 2700K (warm wit) of 4000K (neutraal wit). Condarmatic kan deze straatlamp leveren in voordelige groothandelsverpakkingen. Welke, afhankelijk van het model, bestaan uit 3 of 4 stuks armaturen per doos. Daarnaast zijn deze straatarmaturen voorzien van een aantal handige opties.

Straatlamp met waterpas

Om eenvoudig een correcte installatie te realiseren, is het armatuur uitgevoerd als straatlamp met waterpas. Ondanks dat de lichtmast of muursteun niet recht staat, kan met behulp van de ingebouwde waterpas, eenvoudig het armatuur waterpas worden gemonteerd. Een correcte installatie zorgt voor een betere lichtspreiding over het wegdek, pad, veld of terrein.

Instelbare straatlamp

Het instelbare straatlamp model kan met behulp van DIP switches eenvoudig worden ingesteld op 20W – 30W – 40W of 50W. Dit is handig als men nog niet zeker is over de gewenste hoeveelheid licht. Uitsluitend het 20-50W model is leverbaar als instelbare straatlamp met DIP switches. De DIP switches zijn te bereiken door het topdeksel los te maken met een inbussleutel. Mocht het armatuur telkens tijdelijk worden ingezet, bijvoorbeeld in de wegenbouw, dan kan het vermogen per project worden aangepast aan de lichtbehoefte.

Led straatlamp 100W

Naast het model met instelbaar vermogen is het armatuur leverbaar als led straatlamp 100W. Met dit hoge vermogen van 100 Watt en het hoge lichtrendement van 150 lm/W wordt er een lichtstroom gerealiseerd van maar liefst 15.000 lumen. Dit maakt het armatuur met name geschikt voor hogere installatiehoogtes. Koop de led straatlamp 100W voordelig in de groothandelsverpakking van 3 stuks.

Openbare verlichting

Deze voordelige led straatlamp is zeer geschikt voor professionele toepassing als openbare verlichting door de uitstekende specificaties. Naast het grote dekkingsgebied zijn de armaturen standaard voorzien van een 6kV overspanningsbeveiliging en mastopname voor ∅60mm. buizen. De mastopname maakt het armatuur geschikt voor montage op zowel horizontale- als verticale masten of buizen. Daarnaast beschikt deze openbare verlichting over een IK08 slagvastheid en gehard veiligheidsglas.

Advies, levering en montage

Condarmatic helpt u graag verder met het adviseren en leveren van de juiste verlichting voor uw toepassing. Indien nodig ontvangt u bij het advies een uitgebreid lichtplan dat speciaal op de omgeving is afgestemd conform de geldende normering. Wenst u ook dat de led verlichting op locatie wordt gemonteerd? Dan kan het montageteam van Condarmatic efficiënt en voordelig de verlichting komen plaatsen.

Heeft u interesse in dit product? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op.
Wenst u ook advies te ontvangen? Beschrijf dan even kort uw verlichtingsvraagstuk.

We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een prijsopgave en desgewenst ons advies.

Extra informatie

Beschikbare modellen

20-50W (DIP switch instelbaar vermogen) – 2700K
20-50W (DIP switch instelbaar vermogen) – 4000K
100W – 2700K
100W – 4000K

Lichtopbrengst

150 lm/W

Lichtkleuren

2700K / 4000K

Lichtbundel

Breed

CRI

>70

Powerfactor

>0,95

Klasse

IP66 / IK08

Afmeting in mm. LxBxH

20-50W: 515 x 190 x 99 mm.
100W: 575 x 242 x 109 mm.

Opties

Extra opties op aanvraag

Offerte aanvragen

Wat vind je van…