COMFORT LED HIGH BAY WERKPLAATS

COMFORT LED HIGH BAY WERKPLAATS

  • SUPER VOORDELIGE GROOTHANDELSVERPAKKING (3 STUKS)
  • SNELLE LEVERING UIT VOORRAAD
  • LEVERBAAR IN DE MODELLEN: 100W – 150W – 200W
  • EENVOUDIG TE REINIGEN DOOR GESLOTEN BEHUIZING (IP65)
  • ZEER COMFORTABEL LICHT ZONDER VERBLINDING DOOR PRISMA LENS
  • GESCHIKT VOOR MIDDELHOGE PLAFONDS
  • ZEER GESCHIKTE LED VERLICHTING VOOR WERKPLAATSEN EN WINKELS

Beschrijving

High Bay werkplaats

De Comfort led high bay werkplaats beschikt over een lichtrendement van ca. 160 lumen / Watt met de lichtkleur van 5000K. De high bay is uitgevoerd met een geavanceerd koellichaam voor een optimale warmtebeheersing. Dit resulteert in een lange levensduur van de led’s. Het high bay werkplaats armatuur is ontworpen voor toepassing in werkomgevingen waar veel stof of vuil vrij kan komen, zoals in werkplaatsen. Het glad afgewerkte koellichaam houdt minder vuil vast en is eenvoudig te reinigen.

High Bay zonder verblinding

Deze led high bay zonder verblinding is voorzien van een hoog comfort prisma lens. De lens is ontworpen om een egale en brede 110° lichtspreiding te realiseren en verblinding te minimaliseren. Ten opzichte van reguliere led high bays wordt met de prisma lens directe inkijk in de led’s voorkomen wat aangenamer is voor de ogen. En tezamen met de egale lichtspreiding wordt er een uiterst functioneel en comfortabel werklicht gerealiseerd. Deze eigenschappen maakt het armatuur niet alleen geschikt voor werkplaatsen maar ook voor diverse andere bedrijfshallen waar licht-comfort van belang is. Het armatuur kan onder andere ook worden toegepast in zowel magazijnen als in winkels met middelhoge plafonds.

Slimme High Bay

Het led armatuur beschikt over een DALI led driver waardoor het als slimme high bay kan worden toegepast. Deze hoog kwaliteit led drivers bieden de mogelijkheid om (in de toekomst) de armaturen aan te sluiten op een DALI verlichtingsnetwerk of uit te rusten met domotica-controllers voor een intelligente lichtsturing. Daarmee kan elke slimme high bay werkplaats individueel of in groepen worden aangestuurd en worden ingesteld op de gewenste lichtsterkte.

Voordelige High Bay

Deze voordelige high bay werkplaats is te bestellen in groothandelsverpakking. Eén groothandelsverpakking bestaat uit drie Comfort led High Bay werkplaats armaturen in de vermogens 100W, 150W of 200W. Vraag eenvoudig een prijsopgave op voor voordelige high bay armaturen onderaan deze pagina.

Advies, levering en montage

Condarmatic helpt u graag verder met het adviseren en leveren van de juiste verlichting voor uw toepassing. Indien nodig ontvangt u bij het advies een uitgebreid lichtplan dat speciaal op de ruimte en de werkzaamheden is afgestemd conform de geldende normering. Wenst u ook dat de led verlichting op locatie wordt gemonteerd? Dan kan het montageteam van Condarmatic efficiënt en voordelig de verlichting komen plaatsen.

 

Heeft u interesse in dit product? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte op.
Wenst u ook advies te ontvangen? Beschrijf dan even kort uw verlichtingsvraagstuk.

We komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een prijsopgave en desgewenst ons advies.

Extra informatie

Beschikbare modellen

100W – 5000K
150W – 5000K
200W – 5000K

Lichtopbrengst

160 lm/W

Lichtkleuren

5000K

Lichtbundel

120 graden

CRI

>80

Powerfactor

>0,95

Klasse

IP65 / IK08

Afmeting in mm. LxBxH

Ø380 x 130 mm.

Opties

Zie "beschikbare modellen"

Offerte aanvragen

Wat vind je van…